Bokningsvillkor

BOKNINGSVILLKOR

Paddla tryggt med oss

Korta turer i Stockholm:
Du kan boka dessa turer fram till och med att turen avgår. Du kan avboka upp till 24 timmar innan turen. Bokning och avbokning görs på Paddla i Pampas hemsida

Skärgårdsweekend
Din bokning är bekräftad när anmälningsavgiften på 600kr är betald.
Slutbetalning sker senast 10 dagar innan avresa.
Vid avbokning återbetalas inte det belopp som redan betalats in.
Du kan när som helst överlåta din plats till en annan person.

Katamarankryssning Frankrike
Din bokning är bekräftad när anmälningsavgiften på 4 000kr är betald.
Slutbetalning sker senast 40 dagar innan avresa.
Vid avbokning återbetalas inte det belopp som redan betalats in (se dock nedan angående Covid19).
Paddla och Babbla har rätt att ändra resans pris ifall valutakursen ändras kraftigt. Besked om detta lämnas senast 45 dagar innan avresa och görs endast i nödfall.
Se till att du har en heltäckande reseförsäkring i din hemförsäkring. Du kan också lägga till en extra reseförsäkring genom exempelvis Gouda reseförsäkringar.

Covid19: En förutsättning för att genomföra resan är att vi tryggt kan resa till Frankrike i oktober. Vi tror och hoppas att situationen är tillräckligt bra för detta. Vi håller oss uppdaterade och följer givetvis UDs reserestriktioner. I skrivande stund finns inte någon avrådan för resor till Frankrike. Skulle en sådan avrådan finnas vid tidpunkten för resan kommer resan att ställas in och inbetalt belopp återbetalas. Skulle du själv bli sjuk vid avresa och uppvisar positivt Covid-test kan du också avboka med full återbetalning.

Du kan när som helst överlåta din plats till en annan person. Om resan blir fullbokad och det skapas en väntelista så kommer detta stå på hemsidan.
Paddla och Babbla vill erbjuda så pass flexibla avbokningsvillkor som möjligt. Kontakta oss om du behöver rådgöra innan/efter din bokning.

Tänk på att du själv bokar din resa till och från Frankrike, och att den inte är en del av resan du bokar med Paddla och Babbla.

Paddla och Babbla har rätt att ställa in resan vid för få deltagare. Kontakta oss gärna om du är osäker på när du bör boka din flyg eller tågbiljett.

%d bloggers like this: