Stockholm morgon och kväll

Vi ses i ottan och ser till att få en bra start på dagen!
Innan resten av staden vaknat glider vi genom ett lugnt och stillsamt Stockholm. Dessa timmar är bara våra, alla som fortfarande sover får aldrig uppleva dem. Vinden har inte tilltagit än så vattnet är ofta spegelblankt. Visst ger kajakpaddling oss motion, men att paddla tidigt på morgonen är snarare meditation och en upplevelse för livsnjutaren. Ett varv runt Kungsholmen eller Stora Essingen ger mycket sol i ögonen , grönska och fågelkvitter. Morgontimmarna är guld värda!

Te och kaka ingår, men ta gärna med en macka om ni vill stanna kvar för lite frukost och brygghäng efteråt.

350 kr per person inkl utrustning. Samling precis utanför Pampas Marina, mitt emot Kungsholmen. Se länk för exakt adress.

Boka genom att swisha till 072 847 34 83, så får du ett kvitto och mer information.

Om Paddla & Babbla: För tredje året i rad startat vi onsdagarna på bästa sätt! Varje vecka är vi ett gäng glada paddlare som ses för att ta en tidig morgontur. Vissa har varit med många gånger, andra vill testa på något nytt.
Oavsett om kajakpaddling är sommarens hobby, du är lite nyfiken eller vill träffa nya människor är du varmt välkommen. Kom själv, med din partner eller med kompisgänget!

Med på turen är Malin, som varit kajakguide i Sydafrika och Stockholms skärgård och nu vill paddla med just DIG. Du paddlar på eget ansvar, men det finns gott om hjälp att komma i och ur kajaken eller få tips på paddeltekniken. Tillsammans ser vi till att vi alla får en magisk morgon.
Vi ses!

Hyra av kajak, flytväst och paddel ingår självklart.

På vår Facebooksida hittar du bilder, evenemang och inspiration. Kika gärna in där, det är så de flesta hittar till Paddla och Babbla!

NÄR?
Maj – juni

Onsdagar 06:00 – 08:00
Pris: 350 kr per person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: